een overlijden melden?
0181-276544 | dag en nacht 
0181-276544
dag en nacht
› welkom

Persoonlijk afscheid

Afscheid nemen van een dierbaar iemand is onlosmakelijk verbonden met het leven. Liefst denken we er niet te veel aan. We willen geen afscheid nemen van iemand van wie we houden, loslaten is moeilijk.

Als het afscheid gekomen is moet er ook in korte tijd veel geregeld worden. Daarbij moet er ruimte zijn voor gevoelens van verdriet, liefde, weemoed, onmacht en pijn. Zij horen bij een afscheid.

Iedereen verdient een persoonlijk afscheid. Warm en met de aandacht die ook in het leven aan elkaar is geschonken.

De ruimte, tijd en aandacht die u in deze fase nodig heeft, bieden wij u. Als uitvaartbegeleiders staan wij u bij in de dagen na het overlijden van uw dierbare. Samen bereiden we een mooi en passend afscheid voor. Sámen omdat het úw afscheid van uw dierbare is, u geeft aan wat u wilt en in welk tempo. Wij vullen daarop aan waar het gewenst is: van de verzorging tot en met de dag van de uitvaart. Ook is nazorg een belangrijk aandachtspunt.

In de periode rond het afscheid zijn wij uw vertrouwde aanspreekpunt. Samen geven we vorm aan de uitvaart van uw dierbare.

Klik hier om naar onze contact-pagina te gaan: contact


Wie zijn Boon en Blok?

Astrid Boon- van Kranenburg en Paméla Blok- van Werkhoven zijn beiden gediplomeerd uitvaartverzorger.

Astrid heeft bij het crematorium gewerkt en daar de nodige ervaring opgedaan in het vak. Paméla werkte mee in het uitvaartbedrijf van haar ouders en als zelfstandig uitvaartbegeleider.

Boon en Blok Uitvaartverzorging biedt op Rozenburg, op Voorne-Putten en in de regio Rijnmond een persoonlijke aanpak en maatwerk.