een overlijden melden?
0181-276544 | dag en nacht 
0181-276544
dag en nacht
› tarieven

Kosten uitvaart;
begrafenis of crematie

Een uitvaart kan een kostbare aangelegenheid zijn. Voorbeelden zijn er voldoende maar elke uitvaart is anders. Van een eenvoudige bijeenkomst aan huis tot een groots afscheid op locatie. Wij verzorgen maatwerk en uw wensen hebben invloed op de uitvaartkosten. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw keuzes en financiële mogelijkheden. Vanzelfsprekend betrekken wij daarbij ook de aanwezige verzekeringspolissen. Wij verzorgen de afhandeling daarvan voor u.

Een gemiddelde uitvaart, vanaf ca. 50 genodigden, kost tussen de €5.000,- en €8.000,-. Maar veel is afhankelijk van de keus voor begraven of cremeren, de gemeentelijke grafrechten en begraafkosten maar ook van bijvoorbeeld het maken en plaatsen van een gedenksteen.

Een standaardtarief bestaat er naar onze mening dus niet.

Wilt u vastleggen wat uw wensen zijn en wat de daarbij behorende kosten zijn, maakt u dan een afspraak voor een wensenregeling. Dit is geheel vrijblijvend maar geeft u vooraf inzicht in zowel wensen als kosten.


Uitvaartverzekering

Hebt u een uitvaartverzekering* dan regelen wij de uitkering van de polis.

Bij welke maatschappij u ook verzekerd bent (Monuta, Dela, Yarden, Ardanta e.d.), u kunt voor de afhandeling ook bij ons terecht. Wij regelen het indienen van de polis. Het is belangrijk om te weten hoe uw polis is opgebouwd. Bij een kapitaalverzekering wordt het verzekerde bedrag in zijn geheel uitgekeerd. Bij een natura verzekering bent u verzekerd voor een aantal standaard diensten en producten. Wij nemen dit met u door en verzorgen het contact met uw verzekeraar. Zie ook verzekering op de pagina wensenregeling.

*U bent niet verplicht om de begrafenis of crematie door uw verzekeraar te laten regelen.