een overlijden melden?
0181-276544 | dag en nacht 
0181-276544
dag en nacht
Astrid en Paméla
› wie zijn wij

Wie zijn wij

“Een uitvaart moet een unieke ervaring zijn, die recht doet aan de overledene en voorziet in de wensen van de nabestaanden. Er is maar kort de tijd om de uitvaart te organiseren en dan moet het goed en verzorgd zijn.”

De visie van Boon en Blok
Zorgzaam, betrokken en vertrouwd. Dat zijn de kernwaarden van Astrid en Paméla, Boon en Blok uitvaartverzorging. Deze kernwaarden voeren wij door tot in de laatste details van ons werk. Hoe uiten deze kernwaarden zich in de praktijk? Families de juiste zorg bieden door de uitvaart zo goed mogelijk te begeleiden, betrokkenheid tonen door nét even dat stapje meer te zetten voor, tijdens en na een afscheid en vertrouwd door nazorg te bieden aan familie en nabestaanden.

Met veel liefde, passie en aandacht gaan wij te werk. Maar dat doen wij inmiddels niet meer met z’n tweeën, maar met een hecht team. Ons team bestaat uit een groep van zes professionals die allemaal in dezelfde visie geloven. Wij stellen ons team dan ook graag aan u voor:


Astrid – Oprichter en gediplomeerd uitvaartverzorgster
Van werknemer in de uitvaartbranche naar een eigen onderneming. Het dragen van zorg aan nabestaanden is Astrid ook op haar buik geschreven. Met een warm, liefdevol en empathisch karakter weet Astrid iedere uitvaart in goede banen te leiden. Zo gelooft Astrid dat iedere uitvaart anders is, waardoor zij maatwerk toepast. Een luisterend oor bieden is dan ook haar tweede natuur, zij vertaalt dit samen met de nabestaanden naar een passend afscheid.


Paméla – Oprichter en gediplomeerd uitvaartverzorgster
Paméla heeft na een lange carrière als bestuurder en wethouder de overstap gemaakt naar de uitvaartbranche waar haar ouders ook in werkzaam waren. Zij koos ervoor om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer en samen met Astrid vormt zij het duo Boon en Blok. Haar kracht? Kennis van de omgeving en de gebruiken. Met oog voor detail een waardig afscheid verzorgen dat nabestaanden zich zullen herinneren als soepel, warm en fijn.


Joke – gediplomeerd uitvaartverzorgster
Joke, een uitvaartverzorgster met heel veel ervaring. Het mooiste onderdeel van haar werk? Dat zij van families het vertrouwen krijgt om dichtbij te komen tijdens een lastige periode. Joke creëert het liefst rust en ruimte voor nabestaanden. Zij geeft elk afscheid altijd die persoonlijke toets die als waardevol wordt ervaren.
Meer weten over Joke? Bekijk haar hele verhaal hier: link


Trudy – gediplomeerd uitvaartverzorgster
Trudy heeft na haar 25-jarige ervaring in de gezondheidszorg gekozen voor het vak van uitvaartverzorgster. Het was haar wens om nog betekenisvoller te zijn voor mensen die een beroep op haar doen in een moeilijke periode. Haar doel is om een gids te zijn in de keuzes rond het overlijden en voor nabestaanden een waardevol en passend afscheid te verzorgen.
Meer weten over Trudy? Bekijk haar hele verhaal hier: link


Daniëlle
Als een echte spin in het web is Daniëlle voor ons team onmisbaar. Assistentie verlenen tijdens uitvaarten of complexe administratieve taken: Daniëlle is flexibel en zorgt ervoor dat zaken geregeld zijn. Naast haar organisatorische kwaliteiten vindt Daniëlle het fijn om voor mensen te zorgen. Haar doel? Dat mensen de dag van de uitvaart afsluiten met een goed gevoel.
Meer weten over Daniëlle? Bekijk haar hele verhaal hier: link


Eric
Energiek, warm en een regelaar voor ons team. Hij ondersteunt ons waar nodig en hij assisteert tijdens uitvaarten en condoleances. Het mooiste onderdeel van het werk vindt Eric de persoonlijke aandacht die hij aan mensen kan geven. Hij en wij doen het gewoon graag goed.
Meer weten over Eric? Bekijk zijn hele verhaal hier: link


Dineke
Zorgzaam, attent en draait haar hand niet om voor organiseren, zij is gastvrouw en assisteert bij uitvaarten. Een helpende hand bieden, voor mensen zorgen en daarnaast de zaken goed regelen. Als de dienst klopt en de familie heeft een goed gevoel bij de dag dan is ons doel bereikt.
Meer weten over Dineke? Bekijk haar hele verhaal hier: link