een overlijden melden?
0181-276544 | dag en nacht 
0181-276544
dag en nacht
› recensies

Recensies

Op deze pagina leest u hoe nabestaanden onze uitvaartbegeleiding hebben ervaren.


mail

Wilt u ook een recensie over ons schrijven? Wij publiceren hem graag op deze pagina.
U kunt ons een mail sturen, maar het kan ook via Facebook of via Google.

061020 - Enrico van den Ende
(via FB)
Paméla en Astrid hebben de uitvaart van mijn tante naar volle tevredenheid en zo als mijn tante graag wilde verzorgd. Zo begripvol, respectvol en meelevend. Hartelijk dank voor de warmte die jullie gaven. Ook dank aan jullie team!
021020 - Marlies van Seijen
(via FB)
Wij zijn erg blij dat wij Boon en Blok gevraagd hebben of jullie de uitvaart van onze pap wilde doen, een maand geleden.
Wij zijn met zoveel liefde geholpen van het overlijden tot de nazorg die jullie, Astrid en Pamela, verzorgen. Nu een maand later kijken wij terug op veel liefde en goede zorg die jullie bieden in moeilijke tijden.
Astrid en Pamela bedankt voor alle goede zorg. Jullie zijn toppers met een hart van goud!
290820 - Joyce van der Krogt
(via FB)
Lieve Astid
Wij willen jou ontzettend bedanken voor het regelen van de uitvaart van onze naaste. Jij heb dit gedaan met heel veel medeleven en gevoel ook de nazorg hebben wij als zeer warm ervaren. Jij heb echt een hart voor je vak.
270720 - Cees van Die
(via FB)
Als familie willen we Boon en Blok Uitvaart Verzorging bedanken voor de zeer deskundige regeling van de uitvaart van mijn lieve vrouw, onze moeder en (over) grootmoeder. Dit zowel in de voorbereiding, tijdens en na de uitvaart. We hebben op een waardige en persoonlijke manier afscheid van Mas kunnen nemen.
Bedankt Astrid en Paméla voor jullie goede adviezen en zeker zo belangrijk het meevoelen en meedenken, ook gedurende de nazorg. In de huidige situatie zijn jullie, zeker voor mij, een steun en toeverlaat geweest. Jullie zijn schatten!
230720 - Anja Pols
(via e-mail)
Lieve Astrid en Pamela,
Ik wil jullie en met name jou Astrid omdat jij mijn contactpersoon was uit de grond van mijn hart bedanken, voor alles wat je gedaan hebt omtrent het overlijden van mijn lieve man Jan. Je hebt mij zoveel uit handen genomen en prachtige ideeën aangedragen voor de kaart en de uitvaart. Ondanks de corona maatregelen is het een prachtige begrafenis geweest waar ik met een mooi en dankbaar gevoel op terug kan kijken. Ook je steun na de begrafenis ervaar ik als ontzettend fijn.
Jullie zijn lieve meelevende schatten, super bedankt voor alles, Liefs Anja Pols
110720 - Michael van Vliet
(via FB)
Lieve Paméla en Astrid, namens ons allemaal wil ik jullie nog even heel erg bedanken voor alles wat jullie voor en tijdens de uitvaart van onze vader hebben gedaan zodat het voor ons een onbezorgde tijd is geweest. Hij had eigenlijk alles zelf al geregeld maar jullie hebben er voor gezorgd dat het ook zo werd uitgevoerd. Het is mede dankzij jullie een mooie herdenking geworden. Dank jullie wel.

Bianca van der Sterre: Ik sluit me helemaal bij mijn broertje aan! Dank jullie wel dat jullie de wensen van onze vader zo goed tot uitvoering hebben gebracht en hierin ook een grote steun voor Caroline zijn geweest

Anette Vermeer: Lieve Pamela en Astrid, ook namens ons dank voor jullie bijdrage en steun

José Dautzenberg: Zo belangrijk voor een mooi afscheid dat wensen gerespecteerd worden. 
150720 - Carolina Van Vliet- Kleijburg
(via FB)
Lieve Paméla en Astrid van Boon en Blok uitvaartverzorging. In het echt ga ik jullie nog bedanken, maar ook namens mijzelf alvast bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben en nog doen. Het was zoals zoonlief geschreven heeft. Echt een mooie herdenking zoals Teun gewild zou hebben en dat met al die coronamaatregelen. Was best een heel gepuzzel voor jullie. Een warm bad ondanks ons verdriet. Waardering alom!!


030720 - Heidi Wehrmann Krieger-Schönauer
(via FB)
Wij hebben een buitengewoon goede band en samenwerking gehad met Mw. Blok. In zo'n ingrijpende gebeurtenis, een troost gevende en zeer kundige begeleiding te ontvangen was zo veel waard. Wij hebben maanden van te voren het wensenplan al kunnen doornemen en veel al kunnen regelen. Dat geeft een fijn en veilig gevoel, je hoeft dan na het overlijden niet gelijk helemaal in een zakelijke modus te schakelen. Dat nemen zij dan direct over en ontzorgen je.
180620 - Cees van Die
(via FB)
Gisteren hebben we mijn vrouw Mas begeleid naar de begraafplaats hier in Rozenburg.
Een afsluiting met een mooie uitvaartdienst, een erehaag aan de Molenweg. Het afscheid aan het graf en in kleine kring met familie in de Uytvaert, rekening houdend met Corona voorschriften.
Het is allemaal nog zo onwerkelijk. Voor mij nog moeilijk te bevatten.
Gelukkig hebben we elkaar als gezin, vele lieve mensen om ons heen en de steun van Astrid Boon en Paméla Blok van Uitvaartverzorging Boon en Blok.


Velen vroegen zich af wat een fotograaf deed tijdens de uitvaart van mijn vrouw op 17 juni. Zelf zou ik er ook niet aan hebben gedacht, totdat Astrid en Paméla van Uitvaartverzorging Boon en Blok, naast hun vele goede ideeën, die mogelijkheid ter sprake brachten. Op zo'n dag gaat er veel langs je heen vanwege verdriet en spanning en dan is het later mooi om alles nog eens terug te zien. En het is belangrijk voor het verwerkingsproces. Gisteren kregen we het resultaat binnen in een prachtig foto- boek. Uiteraard is hier informatie over te verkrijgen bij Astrid Boon of Paméla Blok.
120620 - Petra Beekhuizen
(via FB)
Wat een fijne meiden zijn Astrid en Pamela, nemen alle zorgen uit handen en regelen alles voor je. Blij dat ik voor hun gekozen heb.
291119 - Judith Verboom
(via FB)
2 liefste vrouwen en geknipt voor dit vak!! Super zorgzaam en staan dag en nacht klaar. Ik mag ook met ze werken voor de verzorging van haar en make-up voor overledenen en ook dat gaat zo fantastisch zorgzaam en vooral heel respectvol. Dus een perfecte aanrader!!
160120 - Ellen Hoogland
(via FB)
Prima geregeld, denken mee en houden rekening met alles, een rots in de branding.
150120 - Carina de Jong
(via FB)
Dank jullie wel voor de mooie uitvaart van m’n vader, zo goed bijgestaan door jullie, niets moet, alles mag en kan. Twee lieve meiden, echt een aanrader, dank jullie wel.
161019 - Aad van der Velde
(rouwadvertentie in Rozenburgse Courant)
Wij willen in het bijzonder veel dank uitbrengen aan Paméla en Astrid van Boon en Blok uitvaartverzorging voor de fantastische wijze waarop zij mij en mijn kinderen hebben bijgestaan tijdens de verwerking en het brengen naar de laatste rustplaats van mijn vrouw Loli.
141019 - Gerda & Aad de Kwant
(Google review)
Wat een lieve hartelijke dames voelde bijna als familie. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd en hielpen ons goed met aangeleverde ideeën. De dag van de uitvaart was perfect geregeld. Lieve dames heel hartelijk bedankt namens de hele familie de Kwant.
240220 - Cindy Ann Gibson
(via FB)
Mijn paps kon het niet meer opbrengen te blijven vechten en heeft toen besloten dat het genoeg was geweest...hij ging naar het einde toe werken...helaas weet ik uit ervaring dat het fijner is om op voorhand alles voor de uitvaart te gaan regelen als je daar dan toch de mogelijkheid voor heb. Zonder enige twijfel hebben wij voor Boon en Blok gekozen ik heb namelijk met Astrid een verleden als collega's wat eindigden in een vriendschap toen zij in die tijd haar moeder verloor was ik er voor haar, toen later mijn schoonvader overleed was ze voor mij, helaas kwam ook haar vader te overlijden en ook daar was ik bij....we zijn ieder uiteindelijk onze eigen weg op gegaan maar als we elkaar zagen was het goed en nu zoveel jaar later wist ik dat mijn vader binnen korte tijd zou komen te overlijden en ik wist dat Astrid samen met een compagnon in de uitvaartverzorging waren gestapt dus voor mij en de rest van de familie was het een logische keuze om voor Boon en Blok te kiezen gelijk bij het 1e gesprek wisten we dit gaat goed komen gelijk een hoop geregeld nu was het wachten tot mijn vader echt de strijd op zou geven...op 21 november was de tijd daar dat mn paps zn laatste adem uitblies gelijk was Astrid daar om mij en de rest van de familie te ondersteunen en alles te regelen. Mijn vaders wens was om in besloten kring gecremeerd te worden wat zag ik hier tegen op maar uiteindelijk ondanks we maar met zn 16en waren heeft mijn vader een afscheid gekregen volgens zijn wens en ik kan niks anders zeggen dat het een mooi en waardig afscheid was de dames van Boon en Blok hebben mijn vaders wens uit laten komen bedankt daarvoor! Ik hoop voorlopig niet meer van hun diensten gebruik te hoeven maken maar weet zeker dat ze andere mensen ook met veel liefde en begrip zullen helpen
091019 - Egbert Heins
(via e-mail)
"Het verlies van een dierbare, van een geliefde is iets wat met geen pen te beschrijven is. Het zien sterven verscheurt je ziel en het erge ervan is dat jezelf niets kan doen om het tegen te gaan. Overladen van verdriet moet er dan ook nog actie worden ondernomen om een uitvaart te regelen.
Mijn geliefde, Jolanda Goudappel, is geboren en getogen in Rozenburg, ze wilde dan ook begraven worden in Rozenburg. Ik wilde daarom een begrafenisondernemer die uit Rozenburg zelf komt. Ik zag in de Rozenburgse Courant een advertentie staan van ‘Boon en Blok’, twee dames die vriendelijk lachend op een advertentie staan, “zorgzaam, betrokken, vertrouwd” dag en nacht bereikbaar, is wat er op de advertentie staat.
Ik kan het hele verloop hier gaan neerschrijven over het moment van overlijden tot de begrafenis en de nazorg maar dat zou meer op een boek gaan lijken, ik geef dus heel kort neer wat ik van deze dames vind; Zorgzaam, betrokken en vertrouwd en inderdaad dag en nacht beschikbaar. De woorden op hun advertentie kloppen. De begeleiding, de adviezen, het meeleven is verwarmend in een tijd dat je eigen liever geen begrafenisondernemers zou willen zien omdat je niet wilt accepteren dat je geliefde er niet meer is en nooit er meer zal zijn. Deze twee dames weten op bijzondere wijze invulling te geven aan er te zijn zonder dat je het gevoel hebt van uitvaartverzorgers om je heen. Wat ze beloven, wat ze zeggen maken ze waar. Wat niet kan wordt duidelijk door ze aangegeven, ze dringen niks op maar stellen wel de mogelijkheden aan de orde. Ze laten jou de keuze en als je er niet uitkomt, krijg je alleen maar adviezen die je op weg helpen
Ik hoop voor een ieder die deze recensie leest nooit van deze dames gebruik hoeven te maken, maar geloof mij, als je toch het noodlot ontmoet en je in mijn schoenen komt te staan, kan ik deze dames echt aanbevelen. Samen zijn zij een top team. Ik bedank ze dan ook van harte in de ondersteuning die ik en mijn naasten heb mogen ontvangen van Astrid en Paméla".

(dit bericht is met toestemming van Egbert op de Facebook-pagina van Boon en Blok geplaatst waarna er nog diverse mooie reacties aan toegevoegd zijn)
210919 - Caroline van Leeuwen
(via FB)
Vakvrouwen ten top! Ze maken alles bespreekbaar en stellen je op je gemak. Ze zijn oprecht en mee levend. Nemen alles uit handen zodat je zelf zo min mogelijk hoeft te doen in de toch al zo verdrietige tijd. Doen er toch onvoorziene situaties voor bijvoorbeeld tijdens de uitvaart dan lossen zij het op zonder dat je het zelf door hebt. Wij als familie zijn erg blij en dankbaar dat Astrid en Pamela voor ons de uitvaart mochten verzorgen.
200819 - Ingrid Taal
(via FB)
Wij als familie hebben ons erg gesteund gevoeld rondom het overlijden van onze (schoon)vader. Deze dames zijn zeer betrokken en werken vanuit hun hart. Daarbij komt dat ze alles zeer professioneel aanpakken. Er is ons wat praktische zaken betreft veel uit handen genomen. Niets was teveel, op elk moment bereikbaar. Mede door hun aanpak kunnen wij met een goed gevoel op de uitvaart terug kijken. Ook op de nazorg valt niets op aan te merken. Nogmaals heel erg bedankt en veel succes verder met jullie onderneming. Familie Bouts
060619- Marit Zantinge
(via FB)
Na het plotselinge overlijden van dhr. van der Neut, moest ik van het tehuis gelijk een uitvaartverzorging bellen. Nu ken ik Astrid en Pamela en had ik al gelezen dat ze samen Boon en Blok uitvaartverzorging waren begonnen, niet wetende dat ik ze al snel nodig zou hebben. De persoonlijke benadering is erg fijn en liefdevol voor mevr. van der Neut en familie. Astrid en Pamela hebben alles geregeld en namen alle tijd, de informele bijeenkomst voor de crematie was fijn en Astrid had zelfs voor een Fijenoord sjaal gezorgd voor op de kist. Ook de nazorg is goed en professioneel. Ze zijn een “gat” in de markt van de uitvaartverzorging. Ik kan ze iedereen aanbevelen in deze zware en moeilijke periode van een overleden familielid. Fijner en liefdevoller kan niet. Bedankt ook namens Martha van der Neut.
160519 - G van Zwienen
(Google Review)
De dames zijn op de juiste momenten aanwezig tijdens de begrafenis. Ze voelen de situatie goed aan en alles kan je met ze bespreken! Ze leven echt met je mee. Ook na de begrafenis houden ze contact met je, fijne dames.
150519- Suzanne Meijers
(via FB)
Het is een kunst om mensen die in diepe rouw en shock zijn na het verlies van een dierbare, echt gerust te kunnen stellen. Op een respectvolle, integere en betrokken manier bieden zij zorg voor alles wat hierbij komt kijken wanneer de rouwenden bezig zijn met verwerken. Zo is hoe wij het hebben ervaren tijdens het plotselinge verlies van onze vader, partner en opa. Dank hiervoor, op de juiste manier een afscheid organiseren en ervaren is zo belangrijk en daarbij hebben Boon en Blok ons ondersteund.
300319 - Annemieke Oprel-Reijntjes
(via FB)
Wat een fantastische Vakvrouwen. Zelfs een oude werkgever benaderd en het onmogelijke mogelijk gemaakt. Met zoveel liefde. Met zoveel warmte. Met zoveel genegenheid voor de hele familie hebben zij de uitvaart van onze geliefde, tot iets heel bijzonders gemaakt. Grote dank Fam Oprel
070219 - Marieke Pronk
(via FB)
Zeer professioneel, maar tegelijkertijd heel betrokken en persoonlijk! Jullie zijn top! Xxx
220119 - Chenny Den Hartogh
(via FB)
Persoonlijke benadering, grote betrokkenheid, staan echt voor je klaar. Professionele aanpak, overal wordt aan gedacht, alles wordt tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Lieve Astrid & Pamela, heel erg bedankt voor alles!
170119 - Erik Bakker
(via FB)
Rozenburg is een waardige onderneming rijker! Astrid Boon - van Kranenburg en Paméla Blok-van Werkhoven Heel veel succes met jullie onderneming. De vraag om jullie alvorens gestart te zijn een uitvaart te verzorgen getuigt van: Vertrouwen, Waardigheid, Vakbekwaamheid en zeker Persoonlijkheid.
160119 - Monique Den Hartogh
(via FB)
Boon & Blok uitvaartverzorging heeft de uitvaart van mijn vader geregeld, dit was voor hen de vuurdoop aangezien wij hun 1e klant waren en dit geen kleine uitvaart was. Desondanks was alles tot in de puntjes geregeld. Wij als familie hebben de zeer persoonlijke aanpak van Astrid en Pamela als zeer prettig ervaren en kijken met een tevreden gevoel terug op een zeer mooie uitvaart.