een overlijden melden?
0181-276544 | dag en nacht 
0181-276544
dag en nacht
› recensies

Recensies

Op deze pagina leest u hoe nabestaanden onze uitvaartbegeleiding hebben ervaren.


mail

Wilt u ook een recensie over ons schrijven? Wij publiceren hem graag op deze pagina.
U kunt ons een mail sturen, maar het kan ook via Facebook of via Google.

100424 - Familie Andre Hartskeerl
(via e-mail)
Joke van Boon en Blok heeft een onmisbare rol gespeeld in een van de meest uitdagende periodes van ons leven. Na het verlies van mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen, was Joke een ware steunpilaar. Haar begeleiding was niet alleen professioneel, maar ook doordrenkt van empathie en begrip. Ze luisterde aandachtig, dacht met ons mee en gaf direct antwoord op onze vragen. Joke heeft een bijzonder talent voor het omgaan met mensen van alle leeftijden. Ze nam veel praktische zaken uit handen, waardoor wij ons konden richten op het verwerken van ons verdriet. In deze heftige weken was ze niet alleen een rots in de branding, maar zorgde ze ook voor luchtigheid en een glimlach op onze gezichten. Het is duidelijk dat Joke haar roeping heeft gevonden. Haar betrokkenheid en warmte maken haar geschikt voor dit beroep. We zijn haar enorm dankbaar voor haar steun en begeleiding tijdens deze moeilijke tijd. Ze heeft een blijvende indruk op ons achtergelaten.
300324 - Connie de Moor, namens familie Van der Poel
(via Facebook)
warm en betrokken..echt fijn hoe Paméla ons begeleid heeft
070324 - Fam. van Willigen
(via e-mail)
Astrid, we willen jou bedanken voor je hartverwarmende betrokkenheid, je tomeloze inzet. Je was er steeds voor ons, en reageerde altijd supersnel. Of het nu ‘s morgenvroeg of ‘‘s avonds laat was. Je gaf ons het gevoel dat je verder niks te doen had behalve het regelen van de uitvaart van onze moeder. Wij weten wel beter :) Je bent een topper! Veel liefs van de familie van Willigen.
010324 - Fam. Sassenburg
(via e-mail)
Lieve Pamela en collega's,
Wij, familie Sassenburg, willen jullie heel erg bedanken voor de mooie uitvaart van onze vader, schoonvader en opa Jaap. Als je zoiets overkomt dan sta je even met je handen in het haar, maar na een telefoontje aan jullie en het directe bezoek van Pamela in de Hospice kwamen we er al snel achter dat ons een hoop zorgen uit handen werd genomen wat doen jullie dit mooi en liefdevol. De gehele periode tot na het laatste bezoek hebben wij als zeer aangenaam ervaren en zijn jullie ook erg dankbaar. We hopen dat jullie dit geweldige werk nog lang voortzetten.
Een liefdevolle groet van de familie Sassenburg
080224 - Fam. de Heer
(via e-mail)
Lieve Astrid,
Wij willen jou en al je lieve collega's onwijs bedanken voor de goede zorgen de afgelopen maand. De zorg voor mama maar ook voor ons als nabestaande was zo onwijs goed en fijn. Het is/was een hele rollercoaster waar wij heel onverwachts in terecht kwamen maar door de goede zorgen werd het allemaal iets makkelijker.. Wij zijn zo blij dat wij hebben gekozen voor Boon en Blok, vanaf het moment dat ik (Patricia) je belde tot het moment dat alles achter de rug was, alles was super fijn! Bedankt lieve Astrid.. je bent een topper!
Liefs,
Paul, Patricia, Jaco, Rick, Sanne & de kids.
230623 - Fam. Timmer
(via e-mail)
Hoi Astrid,
Wil je enorm bedanken met het verzorgen van de uitvaart van onze pleegvader Bertus. Wat een toppers zijn jullie van het begin tot het eind, de betrokkenheid, het meedenken en het ontlasten tijdens die moeilijke dagen. Het was een rollercoaster en we zijn je erg dankbaar dat je ons door deze dagen heen hebt geholpen. Keep up the good work en nogmaals dank namens the Twins en the kids.
210623 - Yvonne Kleinherenbrink
(via e-mail)
In de nacht dat Jos Soeters overleed zijn wij in contact gekomen met Boon en Blok uitvaartverzorging.
Vanaf het eerste moment tot het laatste moment, de dag na de uitvaart, was het perfect. Trudy en Astrid hebben ons bijgestaan. En vanaf het eerste contact was het een warme deken die over ons heen kwam. Alles is tot in de puntjes verzorgd/geregeld. Met grote empathie hebben ze zich over ons ontfermd. Op het moment van een groot verlies is het een zegen om zulke warme en liefdevolle mensen om je heen te hebben. Astrid, Trudy en Boon en Blok uitvaartverzorging onze dank is groot. Niets was jullie teveel!!
160623 - Ellen Grashoff
(via e-mail)
Astrid van Boon en Blok heeft ons ontzettend goed begeleid na het overlijden van onze moeder. Veel en goed meedenken, fijn contact, op je vraag via telefoon of Whatsapp direct antwoord. Maar vooral de empathie, Astrid weet binnen korte tijd met wat voor soort mensen ze te maken heeft en dat hebben wij als heel prettig ervaren. Astrid streeft naar perfectie, overal worden de puntjes op de i gezet en staat de klant voorop. Ze is goed in de omgang met jong en oud. Haalt je veel werk uit handen en niets is te gek. Voor ons in deze heftige weken was zij een rots in de branding maar zorgde ook voor luchtigheid. Astrid heeft het beroep gekozen wat haar op het lijf geschreven is.
170423 Agnes de Winter/Familie Bergsma
(via Facebook)
Vanmiddag hebben wij als gezin het laatste stukje van de wens van mijn moeder in vervulling laten gaan. Wij hebben haar bijgeplaatst in het graf van mijn vader.
Voor altijd weer samen... het is goed zo.
Onze hartelijke dank gaat uit naar iedereen die er voor ons was tijdens deze moeilijke tijden, de kaarten, de bloemen, de appjes, medeleven, persoonlijke aandacht hebben ons goed gedaan, we voelden ons zeer gesteund.
Graag wil ik namens ons gezin, Paméla en haar team van Boon en Blok uitvaartverzorging vanuit ons hart bedanken voor wederom de liefdevolle verzorging, het medeleven, de betrokkenheid, en de persoonlijke benadering. Paméla ontzettend bedankt, fantastisch.
060323 Carina de Jong-Woortman
(via e-mail)
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen van het overlijden van mijn broer Gert Woortman. Over het meedenken hoe het allemaal goed komt. Ze staan overal voor open om een mooie begrafenis neer te zetten. Dank je wel
290722 - Ton Pijpers
(via WhatsApp)
Paméla, wat een mooie, ingetogen, warme en indrukkendwekkende afscheidsdienst van ons José. Wij allemaal zijn blij, heel tevreden, over jouw zorg en handelen in de persoon van jullie bedrijf van Uitvaartverzorging, maar ook je warme, oprechte, persoonlijke betrokkenheid. Het heeft ons en met name mij, heel veel rust en kracht gegeven. Met heel veel dank, bewondering en respect...
140722 - Marieke Nelisse
(via e-mail)
Hai Astrid,
Wil jou enorm bedanken voor hoe dat je de uitvaart van mijn moeder en alles erom heen begeleid hebt. Zo warm, respectvol. En wat mijn moeder graag wilde kon allemaal. Je bent zo geduldig en begripvol.
Bij vragen reageer je gelijk, zo fijn!
Ik mocht geen dank je wel zeggen maar doe het toch.
Enorm bedankt hoe je er voor ons was bij de laatste reis van mijn lieve moeder.
Liefs Marieke
270622 Robin Silva
(via e-mail)
Hi Astrid, ik wilde middels dit mailtje je (toch) nogmaals bedankt voor het zorgen van onze oma. Het was een hele mooie uitvaart en ik denk dat oma het niet anders had gewild. Ondanks al het verdriet, voelde het toch als een soort familiebijeenkomst. Ik wil je ook bedanken voor jouw warmte, het luisteren, het steunen en het er simpelweg gewoon zijn voor ons.
Bedankt dat je er was!
Groetjes, Robin Silva
(kleindochter van Mevrouw Punt)
090622 Fam. Bosch
(via e-mail)
Paméla heeft ons heel goed geholpen met de uitvaart van mijn man, onze vader en pake. Ze is heel betrokken, persoonlijk en dacht met ons mee. We kunnen ons geen betere uitvaartbegeleidster voorstellen! Ook Astrid heeft ons op de dag van de uitvaart heel goed begeleid. Ze is net als Paméla enorm betrokken geweest tijdens deze moeilijke periode.
250522 - Fam. van der Heiden
(via e-mail)
Toen mijn lieve vader overleed kwam Astrid binnen een half uur nadat ik haar gebeld had en dit was tegen middernacht. Dit kenmerkt haar betrokkenheid.

Wij hadden geen ervaring met het overlijden van een naaste en wisten niet of we gelijk (het was laat in de avond) een uitvaartondernemer moesten bellen of pas de volgende dag. We belden gelijk en hoopten dan te horen hoe of wat. Maar Astrid kwam gelijk, ze was er binnen een half uur, ongeacht het late tijdstip. Dat nam bij ons heel veel stress bij ons weg.

Gedurende de gehele periode dat wij contact hadden met Astrid, gaf ze het idee dat wij de enige familie waren waar voor ze alles moest regelen. Geen enkel moment hebben wij gemerkt dat ze het mogelijk druk had, of dat ze geen tijd had. Integendeel, ze neemt echt de tijd. Luistert goed naar de wensen en niets is haar te veel.

Ze heeft ontzettend veel uit handen genomen waardoor we toekwamen aan ons verdriet. Naast dat ze alles heel goed regelde, is ze een hele warme persoonlijkheid. Je voelt dat ze meeleeft en tegelijkertijd is ze een professional in hetgeen ze moet doen. Chapeau. Wij waren erg tevreden dat ze naast een professionele houding ook haar warme en lieve kant liet zien. Je geeft tenslotte iets heel persoonlijks uit handen en Astrid is een topper.

Ze was ons aangeraden door een goede vriend en zal haar zeker aanraden bij vrienden en familie mochten zij ook een verlies van een naaste hebben.
250222 - Fam. Meulmeester
(via e-mail)
Lieve Astrid.
Wij willen je ontzettend bedanken voor het regelen van de crematie van onze lieve moeder. Het was top in een woord nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groet: Trydie, Hennie en Ineke.
210222 Annegreet en Abel Versloot
(via Facebook)
Lieve Astrid en Pamela.
Wij wilden jullie bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Eerst het onverwacht overlijden van mijn zus en nog geen 5 maanden later mijn zwager. Altijd stonden jullie voor ons klaar en alles was bespreekbaar. Het waren 2 prachtige crematies ondanks het verdriet en jullie hebben daar alles aangedaan. Ook de nazorg was erg fijn. Nogmaals hartelijk dank.
Abel en Annegreet.
080222 Anita Nykamp-Ruys
(via Facebook)
In een zeer verdrietige periode ontzettend goed geholpen. Heel meedenkend, niets is te veel en de communicatie is geweldig. Door ons zoveel uit handen te nemen konden wij rustig rouwen. De nazorg was geweldig. Onze dank is zeer groot.
liefs, Anita
311221 - Esmeralda Rijnsdorp
(via Facebook)
Deze 2 dames zorgen voor alles....maar dan ook echt alles tot in de puntjes geregeld. Zo veel rust, zo veel liefde zo veel wat ze je ontnemen in positieve zin dingen waar jij nooit aan zou denken maar hun wel. De hele week is een drukke week waar je in geleeft wordt en eigenlijk niet na kan denken op de momenten dat het zou moeten maar daar heb je deze 2 toppers voor.
271121 - Agnes de Winter-Bergsma
(via Facebook)
Langs deze weg wil ik namens mijn familie en mijzelf iedereen bedanken voor de lieve kaarten, de berichtjes, de bloemen de telefoontjes, de aandacht, de schouder om op te huilen, alle steun die wij als gezin mochten ontvangen tijdens de zware dagen na het plotseling overlijden van mijn vader. Wij voelden ons zeer gesteund, het deed ons goed.
Met name wil ik ook onze grote dank uitbrengen voor de uitvaartverzorger Boon & Blok, zij hebben ons fantastisch bijgestaan in deze moeilijke tijd.
181121 - Dick Grinwis
(via Facebook)
Vandaag was de herdenkingsdienst van mijn schoonmoeder. Deze was weer perfect geregeld door Boon en Blok uitvaartverzorging.
Astrid en Paméla namens een ieder bedankt.
141121 Kok Muijsson
(via e-mail)
Lieve Astrid wij hebben gekozen voor jullie uitvaartonderneming om onze zoon Richard een liefdevol afscheid te geven. Lieve Astrid en Pamela en met name Astrid wij willen jullie ontzettend bedanken voor het regelen en begeleiding en de nazorg van de uitvaart. Lieve Astrid wat leefde jij mee met de familie alles was tot in de puntjes geregeld wat ben een vakvrouw in de uitvaart.
Bedankt namens de familie van Richard.
Hand in hand kameraden voor Richard 1
021121 Angelina Veer
(via Facebook)
Lieve Paméla en Astrid. Wederom hadden we jullie heel hard nodig. Dit keer door het overlijden van mijn lieve vader. Wederom kan ik niks meer dan lof uitspreken over jullie. Paméla hartelijk dank, hoe jij ons hebt bijgestaan, gesteund en geholpen hebt is met geen pen te beschrijven. Jullie doen dit met heel je hart en dat is zo voelbaar. Lieve meiden, hartelijk dank voor alles. Mijn vader heeft een uitvaart gehad die hij verdiende.
Heel veel liefs van Angelina en de gehele familie Goudappel.
Jullie zijn heel speciaal..
211021 - Henk Koenen
(via e-mail)
Bij het verliezen van een dierbare komen er, naast het verdriet, zoveel onverwachte zaken op je af dat deskundige hulp van buitenaf hierbij onmisbaar is.Een betrouwbare begrafenisonderneming kan dan veel ondersteuning geven. Door kennissen werd mij de onderneming Boon en Blok aanbevolen. Achteraf bezien een zeer goede keuze. Tijdens die eerste hectische dagen besef je niet ten volle wat zij voor je doen maar achteraf bezien heeft de onderneming BoonenBlok mij op een breed gebied zo goed mogelijk bijgestaan waar ik nu nog steeds grote waardering voor heb. Vooral de respectvolle maar bovenal persoonlijke manier van benadering hebben indruk op mij gemaakt. Nogmaals mijn dank voor jullie inzet in deze.
191021 - Ineke Klos-Nigg
(via e-mail)
Als familie van mevr. K. v.d. Ende willen wij Astrid van Boon en Blok Uitvaartverzorging hartelijk bedanken voor haar inlevende en deskundige begeleiding na het overlijden van onze moeder. Wij vonden steeds een luisterend oor voor onze vragen en daaropvolgend advies en hulp. Veel geregel is ons uit handen genomen en wat we zelf wilden doen kreeg ruimte. Dank Astrid, je hebt er mede voor gezorgd dat we op een fijne wijze afscheid konden nemen van onze moeder.
Namens de kinderen,
Ineke Klos-Nigg
190721 Theo en Bea Mandak
(via e-mail)
Ik ben blij dat mijn vrouw heeft gekozen voor jullie uitvaartonderneming om mijn moeder een mooi en waardig afscheid te geven. Er is veel te regelen en jullie hebben het gehele proces goed begeleid. Het is zeker van belang dat je voor de herdenkingsdienst de mogelijkheden weet zodat je voor je zelf de juiste beslissingen kan nemen. Astrid is heel betrokken bij haar werk en dat merk je in de kleine details. Zij functioneert als goede gastvrouw ook als de dienst anders loopt door een technische storing met de livestream. Alles is na een vertraging van drie kwartier nog goed gekomen. Na de herdenkings­dienst heeft Astrid nog contact met ons opgenomen om de as van mijn moeder thuis te brengen. Wij willen Astrid en Paméla nog bedanken voor de mooie herdenkingsdienst van mijn moeder en wensen jullie nog het beste toe voor de toekomst.
120621 Bart Keunen
(via e-mail)
Op een hele mooie wijze heeft Boon en Blok de uitvaart van Annette verzorgd. Zeer persoonlijk en met goede begeleiding van onze kinderen, die het erg moeilijk hebben gehad met het overlijden en ziekte van hun moeder. Overal was over nagedacht en zij werden goed meegenomen in de voorbereiding. Dat was voor mij als ex-man een hele geruststelling. Mede namens onze kinderen heel veel dank.
170321 - Dick Grinwis
(via FB)
Beste lieve Pamela en Astrid, zo betrokken,liefdevol meedenkend en aandacht schenkend aan de kleinste details direkt na het overlijden van Riet maar ook de dagen erna niet alleen tot aan de crematie maar ook nog de dagen na de crematie aan de nabestaanden.
Een luisterend oor.
De crematie was precies in de gedachten van Riet.
Nogmaals bedankt.
200221 - Theo de Keizer
(via FB)
Lieve Astrid,
Ik wil je hierbij ontzettend bedanken voor het op fantastische wijze regelen van de uitvaart van Ria de Keizer-van Nooijen waarop je mij en mijn kinderen heb bijgestaan, zo liefdevol en met respect en vooral betrokken dit is waar jullie voor staan petje af hoor lieve Astrid. Ook het regelen van een livestream verbinding met Frankrijk van onze pleegdochter Magali zodat zij de gehele dienst kon meekijken Fantastisch. Ook de nazorg vind ik heel prettig, je leeft echt met ons mee en dat doet ons goed.
Hartelijk dank hiervoor je bent een schat.
Tamara de Keizer
.
Lieve Astrid,
Mijn vader, mijn broers en ik willen jou heel erg bedanken voor alle goede zorgen na het overlijden van onze echtgenote en mama. Jij hebt echt hart voor je werk en voor de mensen die achterblijven. Ook de nazorg voor mijn papa waardeer ik enorm.
Dank je wel!
180221 - Rene de Keizer
(via FB)
Lieve Astrid
Wij willen jou ontzettend bedanken voor het regelen van de uitvaart van onze moeder. De uitvaart viel precies in de Corona periode dat we maar 30 personen mochten uitnodigen en er niet veel kon. Maar ondanks dat bleef je ook vooral kijken naar de mogelijkheden en wat wel kan in plaats wat niet kan in deze tijden. Het contact met jou vonden we vanaf het eerste contact al heel prettig, persoonlijk en betrokken. Niks was teveel. Of we nog even langs mams wilden gaan of iets anders je stond gelijk weer voor ons klaar. Ook de nazorg hebben we als zeer prettig en betrokken ervaren. Jij heb echt een hart voor je vak. Dankjewel.
M.A. Klein
.
Allereerst willen wij uitvaartverzorging Boon en Blok, m.n. Astrid Boon onze welgemeende dank uitbrengen voor de prima begeleiding na het overlijden van mijn vrouw, onze moeder Maja Klein. Ondanks de moeilijke omstandigheden, denk aan corona, hebben wij de tijd, aandacht en ruimte gehad, die nodig was voor een mooi en passend afscheid. Ook na de uitvaart is men nog steeds betrokken. Nogmaals onze bijzondere dank.
061020 - Enrico van den Ende
(via FB)
Paméla en Astrid hebben de uitvaart van mijn tante naar volle tevredenheid en zo als mijn tante graag wilde verzorgd. Zo begripvol, respectvol en meelevend. Hartelijk dank voor de warmte die jullie gaven. Ook dank aan jullie team!
021020 - Marlies van Seijen
(via FB)
Wij zijn erg blij dat wij Boon en Blok gevraagd hebben of jullie de uitvaart van onze pap wilde doen, een maand geleden.
Wij zijn met zoveel liefde geholpen van het overlijden tot de nazorg die jullie, Astrid en Pamela, verzorgen. Nu een maand later kijken wij terug op veel liefde en goede zorg die jullie bieden in moeilijke tijden.
Astrid en Pamela bedankt voor alle goede zorg. Jullie zijn toppers met een hart van goud!
290820 - Joyce van der Krogt
(via FB)
Lieve Astid
Wij willen jou ontzettend bedanken voor het regelen van de uitvaart van onze naaste. Jij heb dit gedaan met heel veel medeleven en gevoel ook de nazorg hebben wij als zeer warm ervaren. Jij heb echt een hart voor je vak.
270720 - Cees van Die
(via FB)
Als familie willen we Boon en Blok Uitvaart Verzorging bedanken voor de zeer deskundige regeling van de uitvaart van mijn lieve vrouw, onze moeder en (over) grootmoeder. Dit zowel in de voorbereiding, tijdens en na de uitvaart. We hebben op een waardige en persoonlijke manier afscheid van Mas kunnen nemen.
Bedankt Astrid en Paméla voor jullie goede adviezen en zeker zo belangrijk het meevoelen en meedenken, ook gedurende de nazorg. In de huidige situatie zijn jullie, zeker voor mij, een steun en toeverlaat geweest. Jullie zijn schatten!
230720 - Anja Pols
(via e-mail)
Lieve Astrid en Pamela,
Ik wil jullie en met name jou Astrid omdat jij mijn contactpersoon was uit de grond van mijn hart bedanken, voor alles wat je gedaan hebt omtrent het overlijden van mijn lieve man Jan. Je hebt mij zoveel uit handen genomen en prachtige ideeën aangedragen voor de kaart en de uitvaart. Ondanks de corona maatregelen is het een prachtige begrafenis geweest waar ik met een mooi en dankbaar gevoel op terug kan kijken. Ook je steun na de begrafenis ervaar ik als ontzettend fijn.
Jullie zijn lieve meelevende schatten, super bedankt voor alles, Liefs Anja Pols
110720 - Michael van Vliet
(via FB)
Lieve Paméla en Astrid, namens ons allemaal wil ik jullie nog even heel erg bedanken voor alles wat jullie voor en tijdens de uitvaart van onze vader hebben gedaan zodat het voor ons een onbezorgde tijd is geweest. Hij had eigenlijk alles zelf al geregeld maar jullie hebben er voor gezorgd dat het ook zo werd uitgevoerd. Het is mede dankzij jullie een mooie herdenking geworden. Dank jullie wel.

Bianca van der Sterre: Ik sluit me helemaal bij mijn broertje aan! Dank jullie wel dat jullie de wensen van onze vader zo goed tot uitvoering hebben gebracht en hierin ook een grote steun voor Caroline zijn geweest

Anette Vermeer: Lieve Pamela en Astrid, ook namens ons dank voor jullie bijdrage en steun

José Dautzenberg: Zo belangrijk voor een mooi afscheid dat wensen gerespecteerd worden. 
150720 - Carolina Van Vliet- Kleijburg
(via FB)
Lieve Paméla en Astrid van Boon en Blok uitvaartverzorging. In het echt ga ik jullie nog bedanken, maar ook namens mijzelf alvast bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben en nog doen. Het was zoals zoonlief geschreven heeft. Echt een mooie herdenking zoals Teun gewild zou hebben en dat met al die coronamaatregelen. Was best een heel gepuzzel voor jullie. Een warm bad ondanks ons verdriet. Waardering alom!!


030720 - Heidi Wehrmann Krieger-Schönauer
(via FB)
Wij hebben een buitengewoon goede band en samenwerking gehad met Mw. Blok. In zo'n ingrijpende gebeurtenis, een troost gevende en zeer kundige begeleiding te ontvangen was zo veel waard. Wij hebben maanden van te voren het wensenplan al kunnen doornemen en veel al kunnen regelen. Dat geeft een fijn en veilig gevoel, je hoeft dan na het overlijden niet gelijk helemaal in een zakelijke modus te schakelen. Dat nemen zij dan direct over en ontzorgen je.
180620 - Cees van Die
(via FB)
Gisteren hebben we mijn vrouw Mas begeleid naar de begraafplaats hier in Rozenburg.
Een afsluiting met een mooie uitvaartdienst, een erehaag aan de Molenweg. Het afscheid aan het graf en in kleine kring met familie in de Uytvaert, rekening houdend met Corona voorschriften.
Het is allemaal nog zo onwerkelijk. Voor mij nog moeilijk te bevatten.
Gelukkig hebben we elkaar als gezin, vele lieve mensen om ons heen en de steun van Astrid Boon en Paméla Blok van Uitvaartverzorging Boon en Blok.


Velen vroegen zich af wat een fotograaf deed tijdens de uitvaart van mijn vrouw op 17 juni. Zelf zou ik er ook niet aan hebben gedacht, totdat Astrid en Paméla van Uitvaartverzorging Boon en Blok, naast hun vele goede ideeën, die mogelijkheid ter sprake brachten. Op zo'n dag gaat er veel langs je heen vanwege verdriet en spanning en dan is het later mooi om alles nog eens terug te zien. En het is belangrijk voor het verwerkingsproces. Gisteren kregen we het resultaat binnen in een prachtig foto- boek. Uiteraard is hier informatie over te verkrijgen bij Astrid Boon of Paméla Blok.
120620 - Petra Beekhuizen
(via FB)
Wat een fijne meiden zijn Astrid en Pamela, nemen alle zorgen uit handen en regelen alles voor je. Blij dat ik voor hun gekozen heb.
291119 - Judith Verboom
(via FB)
2 liefste vrouwen en geknipt voor dit vak!! Super zorgzaam en staan dag en nacht klaar. Ik mag ook met ze werken voor de verzorging van haar en make-up voor overledenen en ook dat gaat zo fantastisch zorgzaam en vooral heel respectvol. Dus een perfecte aanrader!!
160120 - Ellen Hoogland
(via FB)
Prima geregeld, denken mee en houden rekening met alles, een rots in de branding.
150120 - Carina de Jong
(via FB)
Dank jullie wel voor de mooie uitvaart van m’n vader, zo goed bijgestaan door jullie, niets moet, alles mag en kan. Twee lieve meiden, echt een aanrader, dank jullie wel.
161019 - Aad van der Velde
(rouwadvertentie in Rozenburgse Courant)
Wij willen in het bijzonder veel dank uitbrengen aan Paméla en Astrid van Boon en Blok uitvaartverzorging voor de fantastische wijze waarop zij mij en mijn kinderen hebben bijgestaan tijdens de verwerking en het brengen naar de laatste rustplaats van mijn vrouw Loli.
141019 - Gerda & Aad de Kwant
(Google review)
Wat een lieve hartelijke dames voelde bijna als familie. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd en hielpen ons goed met aangeleverde ideeën. De dag van de uitvaart was perfect geregeld. Lieve dames heel hartelijk bedankt namens de hele familie de Kwant.
240220 - Cindy Ann Gibson
(via FB)
Mijn paps kon het niet meer opbrengen te blijven vechten en heeft toen besloten dat het genoeg was geweest...hij ging naar het einde toe werken...helaas weet ik uit ervaring dat het fijner is om op voorhand alles voor de uitvaart te gaan regelen als je daar dan toch de mogelijkheid voor heb. Zonder enige twijfel hebben wij voor Boon en Blok gekozen ik heb namelijk met Astrid een verleden als collega's wat eindigden in een vriendschap toen zij in die tijd haar moeder verloor was ik er voor haar, toen later mijn schoonvader overleed was ze voor mij, helaas kwam ook haar vader te overlijden en ook daar was ik bij....we zijn ieder uiteindelijk onze eigen weg op gegaan maar als we elkaar zagen was het goed en nu zoveel jaar later wist ik dat mijn vader binnen korte tijd zou komen te overlijden en ik wist dat Astrid samen met een compagnon in de uitvaartverzorging waren gestapt dus voor mij en de rest van de familie was het een logische keuze om voor Boon en Blok te kiezen gelijk bij het 1e gesprek wisten we dit gaat goed komen gelijk een hoop geregeld nu was het wachten tot mijn vader echt de strijd op zou geven...op 21 november was de tijd daar dat mn paps zn laatste adem uitblies gelijk was Astrid daar om mij en de rest van de familie te ondersteunen en alles te regelen. Mijn vaders wens was om in besloten kring gecremeerd te worden wat zag ik hier tegen op maar uiteindelijk ondanks we maar met zn 16en waren heeft mijn vader een afscheid gekregen volgens zijn wens en ik kan niks anders zeggen dat het een mooi en waardig afscheid was de dames van Boon en Blok hebben mijn vaders wens uit laten komen bedankt daarvoor! Ik hoop voorlopig niet meer van hun diensten gebruik te hoeven maken maar weet zeker dat ze andere mensen ook met veel liefde en begrip zullen helpen
091019 - Egbert Heins
(via e-mail)
"Het verlies van een dierbare, van een geliefde is iets wat met geen pen te beschrijven is. Het zien sterven verscheurt je ziel en het erge ervan is dat jezelf niets kan doen om het tegen te gaan. Overladen van verdriet moet er dan ook nog actie worden ondernomen om een uitvaart te regelen.
Mijn geliefde, Jolanda Goudappel, is geboren en getogen in Rozenburg, ze wilde dan ook begraven worden in Rozenburg. Ik wilde daarom een begrafenisondernemer die uit Rozenburg zelf komt. Ik zag in de Rozenburgse Courant een advertentie staan van ‘Boon en Blok’, twee dames die vriendelijk lachend op een advertentie staan, “zorgzaam, betrokken, vertrouwd” dag en nacht bereikbaar, is wat er op de advertentie staat.
Ik kan het hele verloop hier gaan neerschrijven over het moment van overlijden tot de begrafenis en de nazorg maar dat zou meer op een boek gaan lijken, ik geef dus heel kort neer wat ik van deze dames vind; Zorgzaam, betrokken en vertrouwd en inderdaad dag en nacht beschikbaar. De woorden op hun advertentie kloppen. De begeleiding, de adviezen, het meeleven is verwarmend in een tijd dat je eigen liever geen begrafenisondernemers zou willen zien omdat je niet wilt accepteren dat je geliefde er niet meer is en nooit er meer zal zijn. Deze twee dames weten op bijzondere wijze invulling te geven aan er te zijn zonder dat je het gevoel hebt van uitvaartverzorgers om je heen. Wat ze beloven, wat ze zeggen maken ze waar. Wat niet kan wordt duidelijk door ze aangegeven, ze dringen niks op maar stellen wel de mogelijkheden aan de orde. Ze laten jou de keuze en als je er niet uitkomt, krijg je alleen maar adviezen die je op weg helpen
Ik hoop voor een ieder die deze recensie leest nooit van deze dames gebruik hoeven te maken, maar geloof mij, als je toch het noodlot ontmoet en je in mijn schoenen komt te staan, kan ik deze dames echt aanbevelen. Samen zijn zij een top team. Ik bedank ze dan ook van harte in de ondersteuning die ik en mijn naasten heb mogen ontvangen van Astrid en Paméla".

(dit bericht is met toestemming van Egbert op de Facebook-pagina van Boon en Blok geplaatst waarna er nog diverse mooie reacties aan toegevoegd zijn)
210919 - Caroline van Leeuwen
(via FB)
Vakvrouwen ten top! Ze maken alles bespreekbaar en stellen je op je gemak. Ze zijn oprecht en mee levend. Nemen alles uit handen zodat je zelf zo min mogelijk hoeft te doen in de toch al zo verdrietige tijd. Doen er toch onvoorziene situaties voor bijvoorbeeld tijdens de uitvaart dan lossen zij het op zonder dat je het zelf door hebt. Wij als familie zijn erg blij en dankbaar dat Astrid en Pamela voor ons de uitvaart mochten verzorgen.
200819 - Ingrid Taal
(via FB)
Wij als familie hebben ons erg gesteund gevoeld rondom het overlijden van onze (schoon)vader. Deze dames zijn zeer betrokken en werken vanuit hun hart. Daarbij komt dat ze alles zeer professioneel aanpakken. Er is ons wat praktische zaken betreft veel uit handen genomen. Niets was teveel, op elk moment bereikbaar. Mede door hun aanpak kunnen wij met een goed gevoel op de uitvaart terug kijken. Ook op de nazorg valt niets op aan te merken. Nogmaals heel erg bedankt en veel succes verder met jullie onderneming. Familie Bouts
060619- Marit Zantinge
(via FB)
Na het plotselinge overlijden van dhr. van der Neut, moest ik van het tehuis gelijk een uitvaartverzorging bellen. Nu ken ik Astrid en Pamela en had ik al gelezen dat ze samen Boon en Blok uitvaartverzorging waren begonnen, niet wetende dat ik ze al snel nodig zou hebben. De persoonlijke benadering is erg fijn en liefdevol voor mevr. van der Neut en familie. Astrid en Pamela hebben alles geregeld en namen alle tijd, de informele bijeenkomst voor de crematie was fijn en Astrid had zelfs voor een Fijenoord sjaal gezorgd voor op de kist. Ook de nazorg is goed en professioneel. Ze zijn een “gat” in de markt van de uitvaartverzorging. Ik kan ze iedereen aanbevelen in deze zware en moeilijke periode van een overleden familielid. Fijner en liefdevoller kan niet. Bedankt ook namens Martha van der Neut.
160519 - G van Zwienen
(Google Review)
De dames zijn op de juiste momenten aanwezig tijdens de begrafenis. Ze voelen de situatie goed aan en alles kan je met ze bespreken! Ze leven echt met je mee. Ook na de begrafenis houden ze contact met je, fijne dames.
150519- Suzanne Meijers
(via FB)
Het is een kunst om mensen die in diepe rouw en shock zijn na het verlies van een dierbare, echt gerust te kunnen stellen. Op een respectvolle, integere en betrokken manier bieden zij zorg voor alles wat hierbij komt kijken wanneer de rouwenden bezig zijn met verwerken. Zo is hoe wij het hebben ervaren tijdens het plotselinge verlies van onze vader, partner en opa. Dank hiervoor, op de juiste manier een afscheid organiseren en ervaren is zo belangrijk en daarbij hebben Boon en Blok ons ondersteund.
300319 - Annemieke Oprel-Reijntjes
(via FB)
Wat een fantastische Vakvrouwen. Zelfs een oude werkgever benaderd en het onmogelijke mogelijk gemaakt. Met zoveel liefde. Met zoveel warmte. Met zoveel genegenheid voor de hele familie hebben zij de uitvaart van onze geliefde, tot iets heel bijzonders gemaakt. Grote dank Fam Oprel
070219 - Marieke Pronk
(via FB)
Zeer professioneel, maar tegelijkertijd heel betrokken en persoonlijk! Jullie zijn top! Xxx
220119 - Chenny Den Hartogh
(via FB)
Persoonlijke benadering, grote betrokkenheid, staan echt voor je klaar. Professionele aanpak, overal wordt aan gedacht, alles wordt tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Lieve Astrid & Pamela, heel erg bedankt voor alles!
170119 - Erik Bakker
(via FB)
Rozenburg is een waardige onderneming rijker! Astrid Boon - van Kranenburg en Paméla Blok-van Werkhoven Heel veel succes met jullie onderneming. De vraag om jullie alvorens gestart te zijn een uitvaart te verzorgen getuigt van: Vertrouwen, Waardigheid, Vakbekwaamheid en zeker Persoonlijkheid.
160119 - Monique Den Hartogh
(via FB)
Boon & Blok uitvaartverzorging heeft de uitvaart van mijn vader geregeld, dit was voor hen de vuurdoop aangezien wij hun 1e klant waren en dit geen kleine uitvaart was. Desondanks was alles tot in de puntjes geregeld. Wij als familie hebben de zeer persoonlijke aanpak van Astrid en Pamela als zeer prettig ervaren en kijken met een tevreden gevoel terug op een zeer mooie uitvaart.